Näppäimistöllä varustettu Motorola Droid 4 kuvissa

Teemu Laitila
27. marraskuuta, 2011 19:30

Motorolan vielä julkaisemattomasta Droid 4 -mallista on saatu ensimmäiset viralliset kuvat. Edeltäjiensä tapaan Droid 4 on varustettu monen suosimalla fyysisellä näppäimistöllä. Konepellin alta laite muistuttaa läheisesti aiemmin syksyllä julkaistu Droid RAZR -mallia.
Motorola on yksi harvoista Android-valmistajista, joka julkaisee fyysisellä näppäimistöllä varustettuja high-end Android-puhelimia, mutta niiden saatavuus Suomessa on usein harmillisen rajoitettua.
Droid 4:n Android Gingerbread -järjestelmää pyörittää kaksiytiminen 1,2 GHz:n taajuudella toimiva prosessori ja muistia on gigatavun verran. Laitteen pääkamera tallentaa kuvat 8 megapikselin tarkkuudella ja etukamerakin toimii HD-resoluutiolla. Pääkamera sisältää kuvanvakaimen ja tallentaa videokuvaa Full HD -resoluutiolla. Laitteen näytön voi peilata esimerkiksi television ruudulle mini-HDMI-liitännän avulla.
LCD-tekniikalla toteutettu näyttö on 4 tuuman kokoinen ja resoluutio on qHD-tasolla. Fyysinen näppäimistö kasvattaa laitteen paksuuden runsaan 1,2 cm mittoihin. Taustavalaistu viisirivinen näppäimistö sisältää erillisen rivin numeroita varten. Kuten Droid RAZR -mallissa, Droid 4:n sisuskalut on suojattu vettä hylkivällä nanopinnoitteella, joka suojaa puhelinta kosteudelta.
Nykyisten tietojen mukaan Droid 4 julkaistaisiin Yhdysvalloissa jo 8. joulukuuta, mutta laitteen saapumisesta Suomeen saakka ei ole tarkempaa tietoa.


Lue myös nämä
Tägit
Motorola Motorola Droid 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.