Nokia julkisti Dual SIM -musiikkipuhelimen

Matti Robinson
1. joulukuuta, 2011 13:13

Nokia on kertoi hetki sitten Conversations-bloginsa välityksellä uuden Nokia X2-02:n julkistuksesta. Edullinen, kahden SIM-kortin mahdollistava peruspuhelin on tarkoitettu erityisesti musiikin, internetin ja sovellusten ystäville, joiden kukkaro ei riitä usean sadan euron älypuhelimen ostamiseen.
Nokia X2-02 on perinteinen patukkamallinen S40-puhelin, josta löytyy numeronäppäimistö sekä erilliset musiikkinäppäimet. 60 euron hintaiseksi (ennen veroja) puhelimen ominaisuudet ovat kyllä varsin hyvät. Musiikille tilaa löytyy taatusti tarpeeksi 32 gigatavun sisäisestä muistista. Musiikkisoittimen lisäksi tarjolla on FM-radio sekä ääninauhuri, jolla esimerkiksi radiosta kuullun kappaleen voi nauhoittaa puhelimen muistille.
Puhelimesta löytyy lisäksi Easy Swap -toiminto, joka mahdollistaa SIM-korttien vaihdon ilman puhelimen uudelleenkäynnistämistä. Kaikenkaikkiaan puhelimen SIM Manager tukee viittä erillistä SIM-korttia.
Edulliseen hintaan pääsee nauttimaan myös esiasennetuista Facebook- ja Twitter-sovelluksista sekä Nokian optimoidusta selaimesta, joka käyttää hyväkseen dataliikenteen pakkausta. Nokia X2-02:n näyttö on 2,2 tuumainen ja pystyy 240x320-resoluutioon. Puhelimesta löytyy myös 2 megapikselin kamera.
Puhelimella on kokoa 113 x 50 x 15 mm ja painoa 93 grammaa, ja se saapuu valikoiduille markkinoille viidellä eri värivaihtoehdolla. Puhelimen valmiusajaksi kerrotaan 18,5 päivää ja puheajaksi 9,7 tuntia.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Dual-SIM S40 Nokia X2-02
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.