Nokian halpamalli muodostumassa joulusuosikiksi

Teemu Laitila
1. joulukuuta, 2011 17:41

Nokia on yllättäen tuonut pääasiassa kehittyville markkinoille tarkoitetun älypuhelimen ja peruspuhelimen välimaastoon sijoittuvan Asha 300 -mallinsa myyntiin myös Suomessa. Kauppalehti kertoo, että esimerkiksi kodintekniikkaketju Expertiltä puhelimet on myyty lähes loppuun lyhyessä ajassa.
Nokialta kerrotaan Kauppalehdelle, että päätös puhelimen myyntiin ottamisesta on ollut jokaisen maan myyntiyhtiön oman harkinnan vallassa.
Harkinta näyttää menneen kohdalleen, sillä markkinoilla on selvästi kysyntää Asha 300:n kaltaiselle hyvillä ominaisuuksilla varustetulle välimallille. Puhelimesta löytyy perinteinen numeronäppäimistö, mutta myös kosketusnäyttö, jolla voi pelata vaikkapa esiasennettua Angry Birds -peliä. Puhelimen myyntihinta on asettunut sadan euron tietämille.
Expertin lisäksi myös Verkkokauppa.com on ottamassa Asha 300:n valikoimiinsa. Expert aikoo täydentää hupenevia varastojaan vielä ennen joulua. "Kyllä tästä näyttää tulevan eräänlainen nuorisopuhelin", Expertiltä kerrotaan Kauppalehden mukaan.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Asha 300
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.