Nokia Lumia 800 myyntikärkeen Hollannissa

Matti Robinson
7. joulukuuta, 2011 13:39

Nokian ensimmäisiin Windows-puhelimiin lukeutuvan Lumia 800:n menekkiä on epäilty analyytikkojen toimesta, mutta ensimmäiset raportit Euroopasta ovat osoittautuneet pääasiassa Nokia-myönteisiksi. Briteissä ja Suomessa myynti on alkanut varsin vauhdikkaasti, nyt Hollannista ja Ranskasta kuuluu myös Nokialle mielekkäitä uutisia.
Yksi Hollannin suurimmista operaattoreista kertoo, että Lumia 800 on ohittanut myyntitilastoissa iPhone 4S:n ja siirtynyt kärkeen. KPN:n listalla toisella sijalla olevan iPhone 4S:n jälkeen tulevat Samsung Galaxy S Plus, BlackBerry Torch 9860 ja iPhone 4.
Hollannin myyntitilastojen lisäksi ranskalainen sovelluskehittäjä on julkaissut grafiikkaa sovelluslatauksista, joissa niin ikään Lumia 800 kampeaa kärkeen. Lumia 800 on noussut latauksissa kärkeen, vaikka puhelin on ollut mukana mittauksessa vain noin kuukauden. Täytyy tosin muistaa, että kyseessä eivät ole myyntilukemat, ja vertailua tehdään vain muihin Windows-puhelimiin yhden sovelluksen perusteella. Joka tapauksessa Nokialle kelpaavat varmasti nämäkin tilastot.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.