Kaksi julkaisematonta Nokialaista ilmestyi sovelluskaupan tilastoihin

Teemu Laitila
8. joulukuuta, 2011 13:01

Intiassa suositun Times of India -nimisen uutissovelluksen käyttäjätietoihin on ilmestynyt kaksi vielä julkaisematonta Nokia-puhelinta. Toinen puhelin on jo aiemmin huhuttu Nokia Lumia 900 ja toinen mystisempi Nokia Champagne.
Nokia Lumia 900 on aiempien huhujen perusteella 4,3 tuuman kokoisella CleaBlack AMOLED -näytöllä varustettu puhelin, jonka prosessorina toimii yksiytiminen 1,4 GHz:n taajuudella toimiva prosessori. Lumia 900:n odotetaan toimivan Nokian keihäänkärkenä Amerikan markkinoille ja sitä odotetaan vuoden ensimäisellä neljänneksellä AT&T operaattorin valikoimaan.
Mystisestä Champagne-mallista ei ole olemassa tarkempia tietoja, mutta spekulaatioiden mukaan se saattaisi olla nimenomaan kehittyville markkinoille tarkoitettu laite. Toisaalta Nokia ja Microsoft ovat luvanneet laajentaa Windows Phone -valikoimaa myös halvempaan hintaluokkaan eli Champagne voisi olla koodinimi myös Lumia 600 -mallille.


Kuva: WMPowerUser


Ainakin toinen Times of India -sovelluksen havaitsemista puhelimista perustuu käyttäjätietojen mukaan Windows Phone -järjestelmän tulevaan Tango-versioon.
Vaikka uudetkaan tiedot eivät paljasta laitteiden tarkempia ominaisuuksia, ne vahvistavat aiempien huhujen uskottavuutta. Sopiva ajankohta viralliselle julkistukselle saattaisi olla tammikuun alussa Las Vegasissa järjestettävät CES-messut, eli lopullinen vahvistus huhuille saataneen jo kuukauden päästä.

Lue myös nämä
Tägit
huhu Nokia Lumia Nokia Champagne
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.