Nokia julkaisi päivityksen Lumia 800:lle

Matti Robinson
8. joulukuuta, 2011 10:52

Nokia kertoi eilen Conversations-blogin välityksellä, että yhtiö julkaisi ensimmäiselle Windows-puhelimelleen ohjelmistopäivityksen, jonka yksi päätarkoituksista on parantaa akun lataamista. Tämä voi olla yksi syistä käyttäjien havainnoimaan huonoon akkukestoon.
Lumia 800:n ohjelmisto päivittyy versioon 1600.2479.7740.11451, ja sen mukana tulee latausparannusten lisäksi myös parannuksia äänenlaatuun, näytön kirkkauden vaihteluun, vastaajailmoituksiin sekä sähköpostivastauksiin Microsoft Exchange 2003:n käyttäjille.
Päivitys on saatavilla ainoastaan maissa, joissa myynti on virallisesti aloitettu, joten oletettavasti sitä ei voi vielä ladata Suomessa. Nokia ilmoittaa lisäksi, että yhtäaikaisia latauksia rajoitetaan, joten kaikki eivät välttämättä saa ladattua päivitystä heti. Päivityksen pitäisi tavoittaa kaikki alkuperäiset julkaisumaat seuraavan kahden viikon aikana.
Nokia kertoo julkaisevansa seuraavan päivityksen seuraavan vuoden alkupuolella. Myös sen on tarkoitus parantaa akun kestoa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia ohjelmistopäivitys Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.