LG julkisti huippuvarustellun Prada-tyylipuhelimen

Matti Robinson
14. joulukuuta, 2011 14:48

LG on julkaissut Prada-sarjan seuraavan puhelimen, jonka tyylitietoisia liehittelevä ulkoasu tuo mukanaan myös paljon muutakin. LG Prada 3.0 on täysiverinen älypuhelin, joka on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä. Käyttöjärjestelmän lisäksi älypuhelinimagoa lisää suorituskykyiset suorittimet ja suuri, laadukas kosketusnäyttö.
Prada 3.0 on varustettu 4,3 tuuman NOVA-kosketusnäytöllä, jonka päihittää kirkkaudellaan muun muassa yhtiön Optimus-sarjan puhelimet. Suoritinpuolella luotetaan TI OMAP4430 -piirisarjan tuomiin kahteen, gigahertsin ARM Cortex A9 -ytimeen, joiden laskentateho on todettu erittäin kilpailukykyiseksi muun muassa Samsung Galaxy S II:n kyydissä.
PhoneArenan mukaan puhelin tarjoaa lisäksi HSPA+ -yhteydet, WiFin, Bluetoothin ja FM-radion. Kameroita on kaksi: takaosan 8 megapikselin kamera Full HD -videokuvauksella sekä etupuolelta löytyvä 1,3 megapikselin kamera. Kaiken tämän ahtaminen puhelimen sisään ei ole kuitenkaan rajoittanut puhelinta ainakaan syvyyssuunnassa. LG Prada 3.0 on tyylikkään ohut 8,5 millimetrillä, eli saman paksuinen kuin Galaxy S II.
Puhelimen saatavuutta tai hintatietoja ei ole vielä julkistettu, mutta ne todennäköisesti selviävät tämänpäiväisen lehdistötilaisuuden aikana.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android LG Prada 3.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.