Samsungin kärkipuhelimet saavat alkuvuodesta uuden Androidin

Matti Robinson
20. joulukuuta, 2011 11:04

Matkapuhelinvalmistaja Samsung on ilmoittanut, että se tuo Android 4.0:n omiin huippupuhelimiinsa ensi vuoden alussa. Yhtiön virallisessa blogissa kerrotaan, että Samgung Galaxy S II ja Galaxy Note saavat Androidin Ice Cream Sandwich -version vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen aikana.
Kärkikaksikon jälkeen päivityksiä tuodaan pikkuhiljaa myös muille Android-laitteille. Päivitettävien listalla ovat myös Galaxy S II LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 ja Galaxy Tab 7.0 Plus.
Käyttöjärjestelmän uusin versio tuo merkittäviä muutoksia alustan ulkonäköön ja käyttöliittymään. Ensimmäinen ICS-puhelin on Samsungin Googlelle valmistama Samsung Galaxy Nexus, joka on parhaillaan Puhelinvertailun testissä.
Ice Cream Sandwich -päivityksen saapuminen riippuu markkinasta ja operaattoreiden vaatimuksista. Samsung valmistelee tiedotteet erikseen jokaiselle markkinalle.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy S II Samsung Galaxy Tab 10.1 Ice Cream Sandwich Samsung Galaxy S II LTE Samsung Galaxy Nexus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.