Samsungilta kaksi Galaxya tupla-SIM-tuella

Teemu Laitila
22. joulukuuta, 2011 17:31

Samsung on julkaissut kaksi kahta erillistä SIM-korttia tukevaa puhelinmallia Galaxy-sarjaansa. Tupla-SIM-puhelimet ovat Suomessa kohtuullisen harvinaisia, mutta niistä voisi olla hyötyä esimerkiksi työliittymän ja henkilökohtaisen liittymän pitämisessä erillään.
Ominaisuuksiensa puolesta molemmat puhelimet sijoittunevat hintahaitarin alempaan päähän. Galaxy Y Duos sisältää 3,14 tuuman näytön, joka toimii 243x320 pisteen tarkkuudella. Prosessorina toimii tarkemmin määrittelemätön 832 MHz:n taajuudella hyrräävä prosessori ja käyttöjärjestelmänä on TouchWiz-käyttöliittymällä varusteltu Android 2.3. Laitteen tallennustilaa voi kasvattaa micro-SD-kortilla. Kamera näpsii kuvia 3 megapikselin kennolle.
Toinen tupla-SIM-malli on Galaxy Y Pro Duos. Pro-nimitys juontaa juurensa candybar-tyyppisen puhelimen qwerty-näppäimistöstä. Näppäimistön viemän tilan vuoksi näytön koko tippuu 2,6 tuumaan. Resoluutio on 400x240 pikseliä. Muutoin ominaisuudet vastaavat pelkällä kosketusnäytöllä varustettua mallia.
Samsungin mukaan puhelimet lanseerataan ensi vuoden alussa Venäjällä, jonka jälkeen ne tulevat vaiheittain saataville myös muissa maissa.


Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Y Duos Samsung Galaxy Y Pro Duos tupla-SIM
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.