iPhone 4S ja Galaxy S II kelpasivat joulunakin suomalaisille

Manu Pitkänen
2. tammikuuta, 2012 11:10

DNA Kaupan kuukausittaisen myyntilistauksen mukaan tämän joulun suosituimpia älypuhelimia olivat Samsung Galaxy Mini, Applen iPhone 4S ja Samsung Galaxy S II.
Listakärjessä keikkuva Galaxy Mini on DNA:n mukaan etenkin nuorison mieleen edullisuutensa ja Android-käyttöjärjestelmänsä ansiosta. Top 10:n sijoituksista neljä meni korealaisvalmistajalle, jonka Galaxy S Plus- ja Galaxy Xcover -mallit myivät edellä mainittujen puhelimien lisäksi hyvin.
Nokialaisista parhaiten kaupaksi meni Nokia 500, jonka kysyntää Suomen suurin Nokia-tukkuri ehätti jouluna kehua.
Nokia N9 kohensi sijoituksiaan DNA:n listalla hieman. Marraskuussa se oli sijalla kahdeksan aivan Galaxy S II:n takana ja jouluna sen kysyntä riitti seitsemänteen sijaan. Se ei siis houkutellut asiakkaita samalla tavalla kuin SGSII.
Androidit ovat nousussa myös muualla, sillä siihen perustuville tableteille on DNA:n mukaan kysyntää. Puhelimen ja tabletin välimallina nähty Galaxy Note on DNA:n Sami Aavikon mukaan nousemassa seuraavaksi hittilaitteeksi. Hiljattain uutisoidun tiedon mukaan Notea oltaisiin toimitettu jo miljoona kappaletta.

  1. Samsung Galaxy Mini
  2. Apple iPhone 4S
  3. Samsung Galaxy S II
  4. Samsung Galaxy S Plus
  5. Nokia C2-01 (peruspuhelin)
  6. Nokia 500
  7. Nokia N9
  8. Samsung Galaxy Xcover
  9. Nokia C1-01 (peruspuhelin)
  10. Nokia C5-00 (peruspuhelin)

Lue myös nämä
Tägit
Samsung DNA Samsung Galaxy -sarja Nokia N9 Samsung Galaxy mini Samsung Galaxy S II Samsung Galaxy S Plus Nokia 500 Apple iPhone Samsung Galaxy Note
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.