Samsung aloitti Galaxy S II:n Ice Cream Sandwich -päivitykset (PÄIVITETTY)

Teemu Laitila
2. tammikuuta, 2012 14:14

Raporttien mukaan Samsung on aloittanut Galaxy S II -puhelinten päivittämisen Androidin uusimpaan 4.0 versioon. Perinteiseen tapaan päivitykset kuitenkin tulevat jakeluun vaiheittain, joten omaan puhelimeen päivitystä ei välttämättä ole vielä saatavilla.
Ensimmäisten raporttien mukaan jakeluun on tulossa kahta eri käyttöjärjestelmäversiota. I9100XXKP4 perustuu Android 4.0.1-versioon ja se on päivätty joulukuun 20. päivälle. Toinen laajempaan jakeluun tarkoitettu versio on I9100XXKP8, jossa käyttöjärjestelmä on päivitetty versioon 4.0.3 ja jonka päiväys on tuore 30.12.
Ruutukaappausten (ja aiemmin vuotaneen videon) perusteella kotiruudut säilyttävät aiemmista versioista tutun ulkoasunsa. Mukana ovat kuitenkin parannellut valikot ja esimerkiksi Honeycomb-tyylinen selkeämpi tehtävienhallinta.
Päivitys 2.1 15:50: Ilo tuntui olevan ennenaikainen, sillä muutamien sivustojen väitteistä huolimatta kyseessä ei ole virallinen Kiesin kautta levitetty versio. Pahoittelemme väärää hälytystä. Samsung lupailee virallisen päivityksen saapuvan kuitenkin vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.


Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S II Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.