Samsung murskasi toiveet Ice Cream Sandwichistä Galaxy S:lle

Teemu Laitila
4. tammikuuta, 2012 11:52

Vastakkaisista huhuista huolimatta alkuperäisen Galaxy S -puhelimen sekä Galaxy Tabin omistajat ovat jäämässä kokonaan ilman Googlen uusinta Android-versiota.
Samsung ilmoitti alun perin ennen joulua, että laitteiston rajoituksista johtuen yhtiö ei aio päivittää vuoden 2010 keväällä julkaistua Galaxy S -mallia Androidin uusimpaan 4.0 -versioon. Pitkälti yli 10 miljoonaa kappaletta myyneen puhelimen päivitysten lopettaminen sai kuitenkin aikaa vastalauseiden myrskyn. Pian Koreasta kantautui huhuja, että asiakaspalautteen johdosta Samsung harkitsee kevennetyn päivityksen julkaisua.
Tiedot "value-pack" päivityksestä jäivät kuitenkin vain huhujen asteelle ja nyt Samsung on vienyt Galaxy S -käyttäjiltä viimeisetkin toivonrippeet ilmoittamalla, että edes kevennettyä päivitystä ei ole tulossa.
Vaikka Samsung on saanut aikaan suurimman myrskyn kuluttajien keskuudessa, muut saman sukupolven puhelimet ovat päivitysten suhteen paljolti samassa veneessä. Esimerkiksi HTC ei ole vahvistanut päivityksen saapumista Desire S -mallille, vaan yhtiö ilmoittaa "harkitsevansa asiaa".

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.