Samsungilta sittenkin "value pack" päivitys Galaxy S:lle?

Teemu Laitila
7. tammikuuta, 2012 14:49

Samsungin alkuperäistä Galaxy S -puhelinta ja sen mahdollista Ice Cream Sandwich -päivitystä koskevat huhut ovat saamassa taas uusia piirteitä, kun huhuttu value pack -päivitys vuosi nettiin.
SamFirmwaren julkaisema ROM-tiedosto ei kuitenkaan ole oikea Android 4.0, vaan Android 2.3.6, johon on tuotu muutamia Ice Cream Sandwichin ominaisuuksia sekä ominaisuuksia Samsungin uudemmista malleista. Mukana on esimerkiksi uuden Androidin Face Unlock -toiminto ja Galaxy Notesta kopioitu lukitusruutu.
XDA-Developers-sivuston mukaan päivitys sisältää myös Galaxy S II -mallista peräisin olevan kuvanmuokkaustoiminnon, mahdollisuuden ottaa still-kuvia videokuvauksen aikana ja parannetun auto-rotation-toiminnon.
Nettiin vuotanut beta-versio on kuitenkin päivätty 29. joulukuuta, joka on muutamia päiviä ennen Samsungin virallista ilmoitusta, jossa edes kevennetyn Ice Cream Sandwichin tulo kiellettiin kokonaan. On siis mahdollista, että kyseessä on Samsungin oma sisäinen kokeiluversio, joka on kuitenkin jälkeenpäin kuopattu kokonaan joka ei ole tulossa yleiseen jakeluun.
Toisaalta taas Samsungin alkuperäinen kommentti koski vain Android 4.0 -versiota, eli Gingerbreadiin perustuva lisäpäivitys vihaisten asiakkaiden lepyttelemiseksi saattaisi olla hyvinkin mahdollinen.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.