Nokia esitteli Lumia 900:n - katso tekniset tiedot täältä

Manu Pitkänen
10. tammikuuta, 2012 1:39

Nokia esitteli hetki sitten yhtiön ensimmäisen nopeaa LTE-verkkoyhteyttä tukevan älypuhelimen. AT&T sai yksinoikeuden myydä Lumia 900 -älypuhelinta Yhdysvalloissa.
Puhelimessa käytetään lähes identtistä designia kuin Lumia 800:ssa, mitä osattiin odottaakin. Puhelimesta löytyy 4,3 tuuman AMOLED-näyttö, 1,4 gigahertsin suoritin ja 1830 milliampeeritunnin akku. Kuoret on valmistettu polykarbonaatista, eli huhut metallisista kuorista eivät osuneet nappiin. Värivaihtoehtoina ovat syaani ja musta.
Nokian Kevin Shields kehuu Lumia 900:n Carl Zeiss -optiikalla varustetun kameran tasoa. Hänen mukaansa Nokia ei vain osta hyllystä tavaraa ja lisää sitä tuotteeseensa, vaan suunnittelee tarkkaan kameran optiikan. Tämä lienee piikki HTC:lle, joka esitteli aiemmin 16 megapikselin kameralla varustetun Titan II:n. Lumia 900:n etupuolelta löytyy toinen kamera, joka on suunniteltu videokeskusteluja varten.
Tarkat tekniset tiedot löytyvät täältä.
Puhelin tulee myyntiin "tulevina kuukausina". Huhut ovat vinkanneet maaliskuuta, jolloin on tarkoitus pyörähtää käyntiin 100 miljoonan dollarin mainoskampanja.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia Windows Phone Mango Windows Phone 7.5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.