Lumia 800 viimein suomalaistenkin ulottuville helmikuun alussa

Teemu Laitila
11. tammikuuta, 2012 10:21

Pitkään odotettu Lumia 800 tulee myyntiin Suomessa virallisesti helmikuun alusta lähtien. Esimerkiksi teleoperaattori DNA aloittaa laitteiden ennakkomyynnin tänään ja ensimmäisten toimitusten luvataan olevan perillä 1.2.
Täysin uusi asia Lumia 800 ei suomalaisillekkaan ole, sillä muutamat verkkokaupat ovat jo aiemmin tilanneet yksittäisiä myytäviä eriä ulkomaisilta toimittajilta.
DNA avasi jo joulukuussa puhelimesta kiinnostuneille ennakkorekisteröintisivuston ja yhtiön mukaan kiinnostus Lumia 800:ta kohtaa on ollut valtaisaa. "Kiinnostuneiden valtava määrä on selkeä osoitus siitä, että Nokia LUMIA on todella odotettu laiteuutuus. Uskomme, että puhelin saa ostajat nopeasti liikkeelle", sanoo DNA:n puheliiketoiminnasta vastaava johtaja Cedric Kamtsan.
Myös Elisa aloittaa uuden Windows-Nokian toimitukset asiakkailleen helmikuussa. Elisalla pidetään erityisen mielenkiintoisena Lumia 800:n mahdollista käyttöä suomalaisyrityksissä, joissa Nokialla on perinteisesti ollut erittäin vahva rooli.
Lumia 800:n hinta vaihtelee operaattoreittain. DNA myy laitetta kertamaksulla ilman liittymää 459 euron hintaan. Elisalla laitteen hinnaksi kerrotaan ilman liittymää 479 euroa. Soneralta puhelimen saa halvimmillaan hintaan 384 euroa, mutta vain 24kk liittymäsopimukseen yhdistettynä.
Lisäksi Lumiaa myy moni suomalainen verkkokauppa ilman kytkyjä ja operaattorilukitusta.
Uskotko Lumia 800:n menekin nousevan esimerkiksi yllätyshitiksi nousseen N9:n tasolle?
Edit 11:09: Lisätty Elisan osuus ja uusia hintoja.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.