Videolla: Lenovo Racer-A -älypuhelin Intelin suorittimella

Panu Roivas
12. tammikuuta, 2012 22:07

Kiinalainen tietokonevalmistaja Lenovo aikoo julkaista ensimmäiset Android-puhelimet varustettuna Intelin uudella Medfield SoC-piirillä. Slashgear-sivusto on saanut vielä julkaisemattoman Lenovo Racer-A -mallin hands-on testin videolle ihmeteltäväksi.
Lenovon Stephen Miller esittelee Medfield-pohjaista 4,5-tuuman ja 720p-resoluution näytöllä varustettua Racer-A-nimellä kulkevaa älypuhelinta, jonka käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.3.7 Gingerbread. Laitteessa on kahdeksan megapikselin kamera takana kahdella LEDillä varustettuna, ja viiden megapikselin kamera edessä. Kamerat kykenevät myös Full HD -videokuvaukseen.
Laitteen suorituskyvystä vastaa Intelin 1,6 GHz Medfield järjestelmäpiiri, jolla on käytössään 1 Gt LPDDR2-muistia, ja tallennustilaa löytyy yhteensä 32 Gt. Akulla on kokoa 1890 mAh, ja Miller vakuuttaa, että Intelin Dual-Hyperthreading-tekniikan ansiosta akkukesto on vertailukelpoinen.


Miller esittelee myös Lenovon tekemiä muutoksia puhelimen käyttämään Android-käyttöliittymään. Lenovo käyttää omaa launcheriaan, jota käyttäjä voi säätää vapaasti, ja tarjolla on yhteensä kaksitoista eri ikkunaa. Racer-A pyörittää 1080p-videota sulavasti, vaikka toisaalta työpöydällä liikkuminen vaikutti videon perusteella hieman tökkivältä.
Racer-A julkaistaan Lenovon mukaan 2012 toisella puoliskolla ensin Kiinan markkinoille.

Lue myös nämä
Tägit
Intel Lenovo Lenovo K800 Lenovo Racer-A Intel Medfield
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.