Nokia Lumia 900 markkinoille maaliskuussa?

Matti Robinson
13. tammikuuta, 2012 17:20

Nokian CES-messuilla esittelemä Lumia-sarjan lippulaiva Lumia 900 saapuu ensimmäisenä myyntiin Yhdysvalloissa. Sekä Nokia että ainakin alkuun yksinoikeudella puhelinta kaupitteleva AT&T ovat pihdanneet tarkkaa julkaisupäivämäärää kertoen, että puhelin saapuu markkinoille "tulevien kuukausien aikana". WMPoweruser-sivusto on kuitenkin bongannut sovelluskehittäjille suunnatusta uutiskirjeestä tarkemman ajan.
Nokia Developer Newsletter -uutiskirjeessä mainitaan julkaisuajaksi maaliskuu, joka sopii erinomaisesti Nokian ja AT&T:n mainitsemiin "tuleviin kuukausiin". Samalla uutiskirjeessä mainittu ajakohta sopii Paul Thurrottin SuperSite Blogissa joulukuussa julkaistuihin huhuihin, joiden mukaan siihen aikaan vain koodinimellä Nokia Ace tunnettu puhelin saapuisi AT&T:lle myyntiin maaliskuus 18. päivä.
Vaikka kyseessä on Nokian oma uutiskirje, tulee tietoon suhtautua varovaisesti, sillä aikataulut voivat muuttua kädenkäänteessä ja kyseessä voi olla vanhentunut tieto. Todennäköisesti puhelinta päästään kuitenkin Yhdysvalloissa ostamaan jo maaliskuussa. Seuraavaksi odotammekin Euroopan julkistusta ja suomenkieliseltä Nokian Dev-tiimiltä vastaavanlaista uutiskirjettä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia AT&T Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.