Apple-ikoni Wozniak pettynyt Siriin, kehuu Androidia

Matti Robinson
17. tammikuuta, 2012 13:54

Applen perustajiin Steve Jobsin ohella lukeutuva Steve Wozniak kantaa yleensä mukanaan useaa puhelinta. Taskusta löytyy tietysti uusin iPhone, mutta myös jokin parhaimpiin lukeutuvista Android-puhelimista. The Daily Beastin haastattelussa Woz kertookin, että kummatkin ovat tarpeellisia.
Hänen mielestään iPhone 4S on edelleen markkinoiden paras puhelin, mutta monilla osa-alueilla se jää jo Androidin jalkoihin. Ehkä hieman yllättävästi yksi merkittävimmistä heikkouksista Wozin mielestä on ääniohjaus Siri. Herran mielestä Siri on vain huonontunut, kun Apple osti sen.
Woz kertoo, että Siri kertoo usein tietoa väärästä aiheesta ja ajoittain se ei suostu yhdistämään internetiin, jolloin tehtävä jää tekemättä. Hänen mielestään näin ei käy Androidilla. Lisäksi Android tarjoaa paremman navigoinnin, joka nivoutuu hyvin ääniohjaukseen.
Haastattelussa Steve Wozniak kertoo myös, että Applella olisi parannettavaa myös sovellusten hyväksymisessä. Foursquaren kehittäjät olivat kertoneet hänelle, että pitkät hyväksymisajat sovelluskauppaan lisäämisessä ovat rasitteena uusien versioiden ja korjausten kehitykselle.
Vaikka Wozniak sättiikin perustamansa yhtiön tuotetta ja taskusta löytyy myös Motorola Droid Razr, kertoo hän silti, että hän suosittelee sitä useimmille ihmisille.

Ihmiset, joille suosittelen iPhone 4S:ää ovat valmiiksi Mac-käyttäjiä, sillä se on niin yhteensopivaa, sekä ihmisille, jotka vain pelkäävät tietokoneita eivätkä halua käyttää niitä. Applen iPhone ei ole yhtään pelottava. Se on sellaiselle ihmiselle, joka pelkää monimutkaisuutta. Siinä on puhelin, joka on yksinkertainen käyttää ja tekee mitä sinun tarvitsee tehdä."
Steve Wozniak

Lue myös nämä
Tägit
Apple Android Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.