Missä on Androidin navigointi, Google?

Matti Robinson
27. tammikuuta, 2012 12:15

Älypuhelimien tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat nykyisin tietysti puhelin- ja tekstiviestiominaisuuksien lisäksi verkkoselain, sovelluskaupat sekä kartta- ja navigointipalvelut. Googlen Android-alustalla kaksi ensiksi mainittua on hyvällä tolalla, mutta navigointipalveluissa on petrattavaa kotimaassamme. Suomi lukeutuu maihin, joissa Google ei tarjoa navigointipalvelua.
Androidsuomi-blogi onkin päättänyt ottaa härkää sarvista ja käynnistänyt sivustollaan pienimuotoisen addressin. Sivustolla pyydetään käyttäjiä arvioimaan Android Marketissa Google Maps -sovellus, jonka lisäksi toivotaan jättämään uutiskommentti palvelun tarpeellisuudesta. Kommentit kerätään ja viedään Barcelonassa järjestettävän Mobile World Congressin yhteydessä Googlen osastolle.
Puhelinvertailu.com liittyy Android Marketin kanssa nimien keräykseen. Mikäli omistat Android-laitteen ja haluaisit nähdä navigoinnin toimivan myös Suomessa, seuraa alla olevia ohjeita. Tämän uutisen kommentit toimitetaan yhdessä Androidsuomen kommenttejen kanssa Googlelle.


1. Käy antamassa puhelimella tai tabletilla Google Mapsille haluamasi 1-3 tähden arvosana Android Marketissa ja laita palauteviestin sisällöksi "Enable navigation in Finland"
2. Jätä kommentti, jossa kerrot oman mielipiteesi ilmaisen navigoinnin puuttumisesta tämän artikkelin viestiketjuun, sillä viemme kommentit henkilökohtaisesti Googlen osastolle Barcelonan MWC-messuilla.
3. Jaa tämä artikkeli suosimissasi sosiaalisen median palveluissa

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Google Play Google Maps navigointi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.