Samsungilta uusi Galaxy S -malli tuplaytimellä

Teemu Laitila
30. tammikuuta, 2012 15:54

Samsungilla ei ilmeisesti ole vielä tarpeeksi erilaisia versioita yhtiön ensimmäisestä Galaxy-sarjan lippulaivasta, sillä yhtiön odotetaan julkaisevan Galaxy S Advance -mallin ensi kuun Mobile World Congress -messuilla.
Ominaisuuksiensa ja ulkonäkönsä puolesta GT-i9070-mallinimeä kantava puhelin yhdistelee kaikkia Galaxy-sarjan huippupuhelimia aina alkuperäisestä Galaxy S:stä uusimpaan Galaxy Nexukseen, mutta asettuu spekseiltään alkuperäisen Galaxy S:n ja Galaxy S II:n välimaastoon.
Puhelimessa on alkuperäisen Galaxy S:n tapaan neljän tuuman näyttö, jonka resoluutio on edelleen 800x480 pikseliä. Nexus-sarjasta peräisin oleva ominaisuus on kuitenkin lievä kaarevuus, joka ulottuu näytön lasipintaan saakka. Viiden megapikselin kameran kuvausvalona toimii uudessa mallissa LED-salama ja kamera tallentaa videokuvaa 720p-resoluutiolla, kuten edeltäjänsäkin.
SammyHub-sivuston mukaan puhelimesta löytyy tarkemmin määrittelemätön 1 GHz:n taajuudella tuplaydinprosessori. Käyttöjärjestelmänä on vielä Android 2.3.6 Gingerbread, mutta tästä puhelimesta pitäisi löytyä tehoa myös ICS:n ajamiseen, eli päivitys on todennäköisesti luvassa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S Advance
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.