Seuraava Windows Phone -päivitys tuo Skypen ja Google+:n?

Teemu Laitila
30. tammikuuta, 2012 16:21

Windows Phone -alustan huhutaan saavan tuen uusille viestintäpalveluille seuraavan Tangoksi nimetyn päivityksen myötä. Saksalaissivustolta lähtöisin oleva huhu kertoo Skypen ja Google+-palveluiden saapumisesta osaksi Windows Phonen viestisovellusta.
Viestintäpalveluiden tiukkaa integrointia samaan lokeroon on pidetty yhtenä Windows Phone -alustan vahvuuksista ja Skype sekä Google+ vahvistaisivat viestintäarsenaalia entisestään.
Skypen tulo Microsoftin puhelinalustalle on ollut varmaa jo siitä saakka kun yhtiö osti suositun VoIP-palvelun 8,5 miljardin dollarin hintaan. Aiempien tietojen mukaan Skype olisi kuitenkin osa vasta myöhemmin julkaistavaa Apollo-päivitystä.
Ruutukaappauksen julkaisseiden käyttäjien mukaan Skypen ja Google+:n tekstipohjainen chat-järjestelmä toimii moitteetta ja tulossa on myös video- sekä äänipuhelut molempiin palveluihin.
Tähän mennessä ainut "todiste" huhusta on saksalaissivuston julkaisema ruutukaappaus, joka kuitenkin on helposti väärennettävissä, joten Skypen saapuminen Tangon mukana jää vielä nähtäväksi.

Lue myös nämä
Tägit
Skype Windows Phone Google Plus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.