Humble Bundle -pelipaketti nyt myös Androidille

Teemu Laitila
1. helmikuuta, 2012 15:15

PC-puolelta tuttu itsenäisten kehittäjien pelejä sisältävä Humble Bundle -pelipaketti on nyt tarjolla myös Android-käyttäjille. Humble Bundle -paketin periaatteisiin kuuluu, että hinnan voi itse asettaa niin pieneksi tai suureksi kuin tuntee sopivaksi varallisuudelleen.
Maksamastaan rahamäärästä voi myös päättää missä suhteessa se jaetaan pelien kehittäjien, hyväntekeväisyyden tai Humble Bundle -paketista vastaavan yhtiön kesken. Hyväntekeväisyyskohteina toimivat ajanvietettä sairaalassa oleville lapsille ympäri maailman tarjoava Child's Play -järjestö sekä netinkäyttäjien sähköisiä oikeuksia puolustava Electronic Frontier Foundation.
Uusin Humble Bundle -paketti sisältää vähintään kolme peliä ja mukaan saa myös neljännen pelin, jos maksaa paketista yli keskihinnan (tällä hetkellä 5,94 dollaria). Hintaan kuuluu Android-versioiden lisäksi myös Windows- Mac OS X - ja Linux-versiot sekä kaikkien pelien ääniraidat erikseen paketoituna. Yksittäin ostettuna paketin sisällön arvoksi kerrotaan noin 60 dollaria.
Tarkemmat tiedot paketin hankkimisesta löytyvät Humble Bundlen omilta sivuilta.

Lue myös nämä
Tägit
Android Humble Bundle
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.