Galaxy Nexus sai taas päivityksen -- muut valmistajat vielä lähtökuopissa

Teemu Laitila
2. helmikuuta, 2012 13:51

Kun muut high-end-Androidien käyttäjät yhä odottelevat ensimmäistäkään Ice Cream Sandwich -versiota, Google on julkaissut Galaxy Nexukselle taas uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen.
Päivityksen versionumero on 4.0.2 ja ladattavan tiedoston kooksi kerrotaan vain kahdeksan megatavua. Google ei ole julkaissut tietoja päivityksen tarkemmasta sisällöstä, vaan sen kerrotaan sisältävän lähinnä "tärkeitä bugikorjauksia".
Päivitys on ladattavissa puhelimiin suoraan OTA-päivityksenä, eikä laitetta siis tarvitse päivityksen ajaksi kiinnittää tietokoneeseen. Jos puhelin ei ilmoita päivityksestä automaattisesti, sen saatavuuden voi tarkistaa myös manuaalisesti puhelimen asetusten kautta.
Tähän mennessä muilta valmistajilta ei ole juuri herunut tarkkoja ajankohtia ICS-päivitysten aloittamiseen. Viimeisimpien tietojen mukaan HTC aloittaa päivitykset "aikaisin tänä vuonna" ja ainakin Samsungin Norjan osasto on luvannut Galaxy S II -laitteen päivityksen saapuvan paikallisille käyttäjille maaliskuun aikana.
Kiitos vinkistä MobileJannulle!

Lue myös nämä
Tägit
Android Ice Cream Sandwich Samsung Galaxy Nexus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.