Kuvassa: Ice Cream Sandwich toimii N9:llä

Teemu Laitila
11. helmikuuta, 2012 13:50

Nokian Maemo/Harmattan-pohjaiset laitteet ovat avoimuutensa vuoksi olleet virittelijöiden suosiossa ja myös uusin (ja ehkä viimeinen) laite on saanut osansa. Androidia Nokialaisille kääntävän NITDroid-projektin Alexey Roslyakov on julkaissut Twitterissä kuvan N9-puhelimesta, jossa pyörii Android 4.0.
Kuva oli otsikoitu sanalla "progress" eli "edistystä", mikä viitannee projektin olevan vielä vähintäänkin hieman vaiheessa.
Jos Ice Cream Sandwich saadaan toimimaan luotettavasti N9:n laitteistolla, pientä säätämistä pelkäämättömille N9:n omistajille tarjoutuu tulevaisuudessa mahdollisuus hyödyntää Androidin laajaa sovellusvalikoimaa yhdistettynä laitteeseen, joka on Nokian muotoiluosaston paras tuotos aikoihin.
Toisaalta yksi N9:n parhaista puolista on juuri sen uudentyyppinen käyttöliittymä, joka hyödyntää tehokkaasti puhelimen muotoilua. Onneksi NITDroid-projektilla on tarkoituksena kehittää myös dual-bootin mahdollistava järjestelmä, jolloin MeeGo-käyttöliittymästäkään ei tarvitse luopua Androidia kokeillakseen.

Lue myös nämä
Tägit
Android Nokia N9 Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.