Spotifyn iPhone-versio tuplasi äänenlaadun

Teemu Laitila
11. helmikuuta, 2012 15:12

Spotifyn iPhone- ja iPad-laitteille tarkoitettu asiakasohjelmisto tarjoaa nyt käyttäjille mahdollisuuden kuunnella musiikkinsa huomattavasti aiempaa paremmalla laadulla. Spotifyn työpöytäsovellus on tarjoannut musiikin jo pitkään 320 kbps laatuisena ja nyt sama ominaisuu tulee iOS-käyttäjien saataville.
Aiemmin tarjolla on ollut hitaammilla yhteyksillä toimiva 96 kbps sekä hieman parempaa laatua tarjoava 160 kbps. Hifistien onneksi Spotify tarjoaa nyt myös iOS-laitteita omistaville mobiilikäyttäjille mahdollisuuden kuunnella musiikkinsa täydellä 320 kbps laadulla, joka ei häiritse kuuntelukokemusta paremmillakaan kuulokkeilla käytettynä.
Parantuneen äänenlaadun lisäksi päivittynyt iOS-sovellus tarjoaa mahdollisuuden kirjautua Spotifyyn sisään yhdelä painalluksella Facebook-tunnuksia käyttäen.
Spotifyn mobiiliversion käyttöön vaaditaan maksullinen Spotify Premium -tili ja sovelluksen voi ladata Applen App Store -palvelusta. Android-versiosta ei vielä toistaiseksi löydy mahdollisuutta parempaan äänenlaatuun.

Lue myös nämä
Tägit
Spotify iOS
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.