LG:ltä huippupuhelin 4,7 tuuman näytöllä ja neliydinprosessorilla

Teemu Laitila
15. helmikuuta, 2012 16:53

Nettiin vuotaneiden ruutukaappausten perusteella LG:llä on työn alla Tegra 3 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin, joka julkaistaneen virallisesti parin viikon päästä MWC-messuilla.
LG X3 -nimellä tunnettu puhelin sisältää neljä prosessoriydintä ja ensimmäisten testitulosten perusteella se päihittää nopeudessa kevyesti nykymallit, jos MoDaCo-sivuston julkaisemat ruutukaappaukset pitävät paikkansa. Prosessorin nopeus on 1,5 GHz kun yksi ydin on käytössä ja 1,4 GHz kun käytössä on useampi ydin. Tegra 3 sisältää myös viidennen apuytimen, joka vastaa käyttöjärjestelmän taustatoiminnoista.
Puhelimen näytön kerrotaan olevan 4,7 tuuman kokoinen ja se toimii 720x1280 pikselin resoluutiolla. Kamera on nykytrendin mukaan 8 megapikseliä ja etupuolen kamera 1,3 megapikseliä. Järeälle prosessorille antaa virtaa 2000 mAh akku.
MoDaCo:n julkaisemien kuvien perusteella LG X3 saavuttaa Quadrant-testissä 4412 pisteen tuloksen, joka on tuplasti enemmän kuin Galaxy Nexuksen tulos. Ruutukaappauksista paljastuu myös käyttöjärjestelmän versio joka on 4.0.3.

Lue myös nämä
Tägit
LG Tegra 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.