Suosittu Nokia 500 sai Belle-päivityksen

Matti Robinson
15. helmikuuta, 2012 15:14

Joulukuun myyntitilastojen kärkisijoilla viihtynyt Nokia 500 on liittynyt Belle-päivitettävien älypuhelinten joukkoon. Aiemmin Belle-päivityksestä ovat päässeet nauttimaan useiden kalliimpien älypuhelinten omistajat. Muun muassa Nokia N8, Nokia C7, Nokia X7, Nokia E7 ja Nokia E6 ovat saaneet jo aiemmin uusimman käyttöjärjestelmäversion.
Tavanomaisten bugikorjausten ja nopeutusten lisäksi Belle-tarjoaa erittäin tervetulleita parannuksia muun muassa kameraan ja käyttöliittymään. Bellen käyttöliittymäuudistuksiin kuuluvat esimerkiksi yksinkertaistetut valikot sekä tapahtumapalkki, joka tarjoaa ilmoituksia ja nopeat pääsyt tärkeimpiin asetuksiin. Lisäksi widget-ominaisuuksia on parannettu. Nokia Ääni -blogi kertoo, että päivitys on räätälöity nimenomaan Nokia 500 -puhelimelle, joten suorituskykyparannusten pitäisi olla hyvää luokkaa.
Belle nostaa Nokia 500:n kameran tuottaman videokuvan laatuakin. Päivityksen ansiosta puhelimella pystyy kuvaamaan teräväpiirtovideota 30 kehyksen sekuntinopeudella. Myös Nokia Kartat päivittyy 3.06-versioon ja selaimesta asennetaan uusi, parempi versio.
Bellen päivitys Nokia 500:lle onnistuu Nokia Suite -ohjelmiston avulla.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia 500 Symbian Belle Nokia Belle
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.