Nokia Pulse tulossa Androidille ja iPhonelle -- Nokia kehittää omaa yhteisöpalvelua?

Manu Pitkänen
18. helmikuuta, 2012 11:44

Nokia aikoo tuoda viime vuonna esitellyn Nokia Pulse -viestintäohjelman myös Androidille ja iOS:lle. Sovellus lanseerattiin Windows Phonelle ja Symbianille, minkä jälkeen se tuli myös Nokia N9:lle.
Nokia Pulse on kontekstuaalinen multimediaviestintäsovellus, joka täydentää puheluissa ja tekstiviesteissä käytettyjä ilmaisukeinoja. Ohjelman kautta lähetetyt viestit sisältävät lähettäjän sijaintitiedot, jolloin omaa paikkaa ei tarvitse sen kummemmin selitellä. Pulsen kautta voi lähettää myös kuvia, joilla voi yrittää selitellä vaikkapa myöhästymisen syytä tai jakaa muuten tuokiohetkiä. Sovellusta on luonnehdittu seikkaperäisemmin Nokian Ääni-blogissa.
Sovellus aiotaan nyt tuoda Nokian malliston ulkopuolisille laitteille, eli Androidille ja iPhonelle. Yhtiön sovellustoimintaa johtavan Başak Özerin mukaan jotta viestin olisi oikeasti sosiaalinen, pitää sen olla saatavilla jokaiselle alustalle.
Boston Business Journalille antamassaan haastattelussa Özer myös vinkkaa uudesta yhteisöpalvelusta. Hän ei mene yksityiskohtiin, mutta toteaa tulevien tuotteiden "kosiskelevan käyttäjiä luomaan oman profiilin uuteen yhteisöpalveluun." Özerin mukaan Nokia Pulse on yksi osa tulevaa palvelua.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Apple iPhone Android iOS Windows Phone Nokia Pulse
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.