Lumia 710 saapui kauppoihin Suomessa

Matti Robinson
22. helmikuuta, 2012 15:12

Nokia on saanut tänään myyntiin Suomessa myös toisen Windows Phone -mallinsa. Suosittua Lumia 800-mallia edullisempi Lumia 710 löytyy nyt niin verkkokaupoista kuin kivijalkamyymälöistä.
Jälleenmyyjistä DNA on kertonut Digitodaylle, että Lumia 710:n myynti on alkanut hyvin. Lisäksi DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko kertoo haastattelussa, että kalliimpi Lumia 800 -malli menee edelleen hyvin kaupaksi.
Lumia 710 on saatavilla neljällä värivaihtoehdolla, joilla kaikilla on hintaa 24 kuukauden kytkyllä riippuen operaattorista n. 10-12 euroa kuukaudessa. Kertamaksulla myyvät verkkokaupat tarjoavat puhelinta tasaisesti noin 300 euron hintaan. Muun muassa Verkkokauppa.comin varastoista ja kivijalkamyymälöistä löytyy kaikkia neljää Lumia 710:n värivaihtoehtoa.
Lumia 710 on Windows Phone Mango -puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,7 tuuman kosketusnäyttö, 512 megatavua RAM-muistia, 5 megapikselin kameran teräväpiirtovideokuvauksella sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa.
Noin sata euroa kalliimpaan Lumia 800:aan verrattuna joutuu tyytymään heikompaan kameraan ja vähempään määrään tallennustilaa. Suurin ero teknisten ominaisuuksien ohella on puhelinten muotoilussa.
Nokia Lumia 710 tekniset tiedot, hinnat ja käyttäjäarvostelut löydät Edukas.fi:stä.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.