LG:ltä neliytiminen Android-superpuhelin

Matti Robinson
23. helmikuuta, 2012 13:31

Viime viikolla vuosi verkkoon kuvakaappauksia LG:n huippupuhelimesta. Silloin puhelinmalli tunnettiin nimellä LG X3 ja suorituskykymittauksissa tulokset olivat erinomaiset päihittäen Galaxy Nexuksen selvästi. Tänään LG jatkoi MWC-alla tapahtuvien tuotejulkistusten sarjaa julkistamalla kyseisen superpuhelimen mallinimellä LG Optimus 4X HD.
Viimeisen parin viikon aikana LG on esitellyt erikoisen LG Optimus VUn sekä L-sarjan Optimus-puhelimet ja 3D-puhelin LG Optimus 3D Maxin. Nyt vuorossa oleva LG Optimus 4X HD on jatkoa Optimus 2X-mallille, joka oli aikoinaan ensimmäinen tuplaydinsuorittimella varustettu älypuhelin.
Optimus 4X HD:n nimestä voikin päätellä kaksi tärkeintä ominaisuutta. Laitteesta löytyy Tegra 3 -järjestelmäpiiri ja sen mukana tuleva 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, josta kertoo lisänimi 4X. HD puolestaan tulee laitteen True IPS -näyttöpaneelin tarkkuudesta, joka on teräväpiirtoon pystyvä 1280 x 720 pikseliä. Kokoa HD-näytöllä on 4,7 tuumaa ja paksuutta puhelimella on 8,9 millimetriä eli kyseessä on kutakuinkin Galaxy Nexuksen kokoinen laite.
Muihin LG:n uuden superpuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat kahdeksan ja 1,3 megapikselin kamerat, gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa sekä 2150 mAh akku. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
LG tulee esittelemään ja kertomaan lisää Optimus 4X HD:sta ja muista hiljattain julkistetuista puhelimista ensi viikon MWC-messuilla.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android Tegra 3 Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.