Sony esitteli kaksi uutta Android-puhelinta: Xperia P ja Xperia U

Manu Pitkänen
28. helmikuuta, 2012 11:12

Sonyn tämän vuoden MWC-messujen antiin kuuluu kahden uuden Xperia-älypuhelimen julkistaminen. Android-puhelimien nimet ovat Xperia U ja Xperia P.
Molemmista puhelimista löytyy Sonyn Mobile BRAVIA Engine -tekniikalla varusteltu Reality Display -näyttö. P-mallissa näytön kirkkautta on parannettu virtapihillä WhiteMagic-tekniikalla. Eroa puhelimien näytöissä löytyy myös koon puolesta, sillä Xperia P:ssä näyttö on neljä tuumaa ja Xperia U:ssa 3,5 tuumaa. Molemmissa on gigahertsin kellotaajuudella tikittävä tuplaydinsuoritin.
Puhelimista löytyy kaksi- ja kolmiulotteiset panoraamakuvat mahdollistava kamera. Megapikseleitä Xperia P:n Exmor R -kennosta löytyy kahdeksan. Xperia U:ssa megapikseleitä on viisi. Parempi varustelutaso näkyy Xperia P:ssä HDMI- ja DLNA-tukien muodossa. Lisäksi puhelimesta löytyy NFC-etälukuteknologia.
Molemmat puhelimet tulevat myyntiin Android 2.3.6 -käyttöjärjestelmällä. Päivitys uudempaan nelosversioon on kuitenkin luvassa toisen kvartaalin aikana. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Android 4.0 Sony Xperia U Sony Xperia P
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.