Lumia-puhelimiin saapui navigointipäivityksiä

Matti Robinson
21. maaliskuuta, 2012 11:28

Nokia on julkaissut viime viikolla Lumia-laitteille esitellyt päivitykset. Windows Phone Marketplacen kautta jaettavat päivitykset Nokia Kartat- ja Nokia Navigointi-sovelluksiin sekä uusi Nokia Julkinen liikenne -sovellus ovat osa Nokia Collection -valikoimaa, jonka sovellukset on saatavilla ainoastaan Nokian Windows-puhelimiin.
Nokia Navigointiin on nyt lisätty nopeusrajoitukset, hälytykset nopeusrajoituksen ylitykselle sekä tärkeimpänä uudistuksena täysi offline-tuki. Karttojen hallinnasta on mahdollista ladata eri maiden kartat valmiiksi laitteeseen eikä navigointiaikana verkkoyhteys ole enää tarpeen.
Nokia Kartat mahdollistaa uudessa versiossaan suosikkipaikkojen merkkaamisen ja jakamisen. Paikkojen jakaminen onnistuu tekstiviestillä, sähköpostilla tai yhteisöpalveluiden välityksellä. Lisäksi Kartat-sovelluksesta löytyy nyt liikenne- ja ruuhkatiedot myös Suomessa.
Uutena sovelluksena Nokia Julkinen liikenne tarjoaa luonnollisesti tietoa julkisten kulkuneuvojen reiteistä. Yli 510 kaupungissa ja 46 maassa toimiva sovellus tarjoaa lisäksi aikataulut 86 kaupungissa.

Nokia Navigointi

Nokia Kartat

Nokia Julkinen liikenne

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.