Uusin Android on nyt mahdollista asentaa Nokia N9:ään

Matti Robinson
22. maaliskuuta, 2012 14:18

Reilu kuukausi sitten kertomamme edistysaskeleet Androidin uusimman 4.0-version kääntämisestä Nokia N9:lle ovat johtaneet nyt ensimmäiseen julkaisuvalmiiseen tuotokseen. NITDroid-foorumilla julkaistu ensimmäinen alpha-versio tarjoaa suhteellisen laajasti toimivan Ice Cream Sandwichin niille uskaliaille, joita puhelimen jumittuminen tai rikkoontuminen ei pelota.
Project Mayhem -nimellä kutsuttu julkaisu toimii kaksoiskäynnistyksessä rinnakkain MeeGo/Harmattan-käyttöjärjestelmän kanssa, ja sen versionumero on useista Ice Cream Sandwich -laitteista tuttu 4.0.3.
Kuten olettaa sopii, ensimmäinen esiversio sisältää muutamia puutteita. Näitä ovat muun muassa latausvalon toimimattomuus ja YouTube-videoiden pätkiminen. Tärkeämpien ominaisuuksien, kuten kosketusnäytön, puheluiden, latauksen sekä USB- ja Bluetooth-yhteyksien, pitäisi kuitenkin toimia.
On hyvä muistaa, että vaikka julkaisua on tyypilliseen NITDroidin tapaan testattu varmasti perusteellisesti, niin aina on mahdollisuus rikkoa puhelin asennusprosessissa tai epävirallista käyttöjärjestelmää käyttäessä. Mikäli kokeilunhalua vielä löytyy, voit suunnata itsesi NITDroid-foorumille, josta löytyy lisätietoa ja asennusohjeet.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia N9 Ice Cream Sandwich Android 4.0
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.