Angry Birds Space ei tule Nokian Lumia-puhelimille (päivitetty: tulee sittenkin)

Manu Pitkänen
23. maaliskuuta, 2012 16:07

Eilen julkaistua ja kiitteleviä arvosteluja saanutta Angry Birds Space -peliä ei tulla näkemään Windows Phonella. Asiasta kertoi peliä kehittävän Rovion markkinointijohtaja Peter Vesterbacka, jonka mukaan yhtiöllä ei ole suunnitelmia WP:n varalle.
Alkuperäinen Angry Birds löytyy Windows Phonelle, mutta muita Angry Birds -pelejä Microsoftin mobiilialustalle ei ole julkaistu. Vesterbackan mukaan alustan suosio on tällä hetkellä niin pieni, ettei pelien kehittäminen Windows Phonelle ole vaivan arvoista.
Asiasta uutisoinut Bloomberg näkee Rovion valinnan kirvelevänä iskuna Nokialle, jonka ensisijainen älypuhelinalusta Windows Phone on. Nomuran analyytikko Richard Windsor totesi päätöksen olevan huolestuttava Windows Phonen kannalta. Jollei Rovio usko Windows Phonen menestykseen, niin minkä takia muut sovelluskehittäjät näkisivät asian toisin. Alkuperäinen Angry Birds on Windows Phone Marketplacen ladatuin sovellus.
Joko sinä olet kokeillut Angry Birds Spacea? Mitä pidit lintujen ammuskelusta avaruudessa?
Päivitys. Rovion toimitusjohtaja Mikael Hedin mukaan Angry Birds Space -peli tullaan julkaisemaan myöhemmin myös Windows Phone -puhelimille. (Kiitokset Haksulle)

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Apple iPhone Android Rovio Windows Phone Angry Birds Angry Birds Space
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.