Nokialta jälleen päivitys Lumia 800:lle

Matti Robinson
29. maaliskuuta, 2012 13:10

Nokia on ilmoittanut Ääni-bloginsa välityksellä uudesta Lumia-päivityksestä. Lumia 800:lle tuotu päivitys pyrkii parantamaan jälleen kerran laitteen akkukestoa, joka on aiheuttanut harmaita hiuksia käyttäjille.
Järjestyksessään kolmas akkupäivitys Lumia 800:lle ei varsinaisesti korjaa mitään ongelmia, sillä Nokia kertoi jo tammikuun lopulla, että julkaisun jälkeiset akkuongelmat on korjattu. Uusin päivitys kuitenkin "tuo huomattavia parannuksia akunkestoon ja virranhallintaan". Tarkemmin tämä tarkoittaa parempia toiminta-aikoja riippumatta selailetko nettiä, puhutko puhelimessa tai kuunteletko musiikkia. Päivityksessä lisäksi parannetaan bassoääntä ja softanäppäinten kirkkautta.
Päivityksen saatavuus riippuu kuitenkin maasta/operaattorista ja puhelimen versiosta. Päivitys saapuu kaikille Lumia 800 -laitteille portaittain seuraavan neljän viikon kuluessa. Blogin tietojen mukaan tällä hetkellä päivitys on saatavilla Suomessa mustille ja valkoisille Lumia 800 -puhelimille ja 4. huhtikuuta päivitys saapuu myös syaanin ja magentan värisille puhelimille.
Nokia Ääni -blogi vahvisti myös, että vaikkei tässä päivityksessä verkkoyhteyden jakoa vielä tuotu, on kyseinen ominaisuus tulossa Lumia 800:lle. Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa myös Nokian verkkopalvelusta tuotekoodia vastaan.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.