Sonera tarjoaa BlackBerryjä yritysasiakkailleen

Teemu Laitila
2. huhtikuuta, 2012 13:29

Sonera aikoo tarjota yrityskäyttäjilleen BlackBerry-puhelimia. Aiemmin samasta asiasta ilmoitti suomalainen virtuaalioperaattori Cubio.
Kanadalaisen RIM:n BlackBerry-puhelimia käytetään yleisesti yritysmaailmassa niiden tietoturva - ja viestintäominaisuuksien vuoksi. Vaikka BlackBerryt ovat maailmalla selvästi suurin puhelinmallisto yrityskäytössä ja ne ovat suosittuja myös peruskäyttäjien keskuudessa, suomalaisoperaattorit eivät ole aiemmin tarjonneet tukea kaikille BlackBerryjen viestintäominaisuuksille.
Soneran valikoimiin saapuu kaksi eri BlackBerry-mallia: Bold 9900 ja Torch 9860. Molemmat laitteet perustuvat RIM:n uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon BlackBerry 7:n. Puhelimet myydään vain TeliaSoneran tytäryhtiön DataInfon kautta.
Vaikka BlackBerry-valmistaja RIM:n markkinaosuus on sukeltanut voimakkaasti viimeisen vuoden aikana, Sonera perustelee puhelinten tuomista markkinoille isojen kansainvälisten yritysten tarpeella tarjota työntekijöilleen yhteneväiset työkalut joka maassa.
Puhelinten myötä Sonera ottaa käyttöön BlackBerry Internet Service -palvelut, joiden kautta yksityisasiakkaat voivat hyödyntää käyttöjärjestelmän sähköposti- ja pikaviestiominaisuuksia. Yritysasiakkaille tuodaan BlackBerry Enterprise Server -palvelu, joka mahdollistaa isommankin yrityksen puhelinten ja niiden palveluiden hallinnan keskitetysti.

Lue myös nämä
Tägit
BlackBerry TeliaSonera BlackBerry Torch 9800 BlackBerry Bold 9900
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.