DDaily: Samsung Galaxy S III:n näyttö on ainoa laatuaan

Manu Pitkänen
4. huhtikuuta, 2012 19:20

Teknologiasivusto DDailyn tietojen mukaan Samsung käyttää tulevassa Galaxy S III -älypuhelimessaan HD Super AMOLED Plus -näyttöä. Vastaavanlaista näyttöä ei ole käytetty missään muussa puhelimessa aiemmin.
Edellä mainittu termistöhirviö tarkoittaa käytännössä sitä, että Galaxy S III:n näyttö on ensimmäinen "aito" AMOLED-tyyppinen HD-näyttö puhelimessa. Aidolla tarkoitetaan tässä sitä, että näytön alipikselit on järjestetty tavanomaisesti -- ei PenTile-tekniikalla. SGSIII:ssa yhdistyisi näin ollen Galaxy Nexuksen ja Galaxy S II:n näyttötyypit.
Samsung Galaxy Nexuksessa on HD Super AMOLED -näyttö, eli siinä on käytetty PenTile-tekniikkaa. Galaxy S II:ssa on vuorostaan Super AMOLED Plus -näyttö, eli alipikselit on järjestetty tavanomaisesti, mutta sen resoluutio ei yllä HD-tarkkuuteen.
Sivusto tietää myös kertoa, että 720p-tarkkuuksisen näytön kooksi on valittu 4,65 tuumaa. Pikselitiheys kohoaa näin ollen 316 PPI:hin. OLED-info-verkkosivusto kertoi yli vuosi sitten, että Samsung kehittää tällaisten näyttöjen valmistukseen tarvittavaa LITI-teknologiaa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android AMOLED Android 4.0 Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.