Piirto-ohjelma vei Angry Birdsin ykköspaikat

Teemu Laitila
5. huhtikuuta, 2012 18:10

Nopean suosion saavuttanut Draw Something on viemässä sovelluskauppojen ykköspaikan suomalaisen Rovion pitkään listojen kärjessä keikkuneelta Angry Birdsiltä eri versioineen. Draw Something on ladatuin maksullinen sovellus sekä Googlen Play-kaupassa että Applen AppStore-kaupassa.
Draw Something on käytännössä vanha Piktionary-peli älypuhelimille ja tableteille sovellettuna. Tarkoituksena on piirtää kuvia annettujen sanojen perusteella muiden arvatessa mitä raapustus esittää.
Applen kaupassa Draw Something on myös ladatuin ilmainen sovellus, kun Android-käyttäjien keskuudessa ilmainen mainosrahoitteinen versio on sijalla neljä.
Yllätyssuosion saavuttanut Draw Something on OMGPOP-yhtiön kehittämä. Kasvaneiden käyttäjämäärien myötä sosiaalisten pelien jättiläinen (esimerkiksi Facebookin Farmville-pelien kehittäjä) Zynga kiinnostui kehittäjästä ja osti OMGPOP:n 180 miljoonan dollarin hintaan.
Piirtelypelin suosio ei ole laantumassa lähiaikoina, sillä Draw Something kerää edelleen uusia käyttäjiä tasaiseen tahtiin.
Edit: tarkennetu kuvausta pelistä.

Lue myös nämä
Tägit
Draw Something
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.