Samsung ei aio tuoda 3D-näyttöjä puhelimiin

Teemu Laitila
6. huhtikuuta, 2012 11:45

Samsungin Galaxy S III -puhelimen tuleva julkaisu on saanut aikaan suuren määrän toinen toistaan villimpiä huhuja laitteen mahdollisista ominaisuuksista. Huhuissa on liikkunut esimerkiksi useiden metrien päästä toimiva langaton lataus sekä erikoinen 1280x1024 pikselin resoluutio. Vaikka kumpikaan huhutuista ominaisuuksista ei vaikuta todennäköiseltä, yksi asia on varma: puhelimesta ei löydy ainakaan 3D-näyttöä, joka myös on mainittu aiemmissa spekulaatioissa.
Vaikka yritykset eivät yleensä kommentoi tulevia tuotteitaan koskevia huhuja, Samsung lähetti verkkojulkaisu Engadgetille viestin, jossa yhtiö kiistää suunnitelmat 3D-näytöllisestä älypuhelimesta.
"Vaikka Samsung Electronics tutkii jatkuvasti uusia tekniikoita käytettäväksi älypuhelimissamme, yhtiöllä ei ole suunnitelmia käyttää puhelimissa 3D-näyttöjä ainakaan lähiaikoina", Samsungilta kerrotaan.
Päätös on Samsungin kannalta ymmärrettävä, sillä älypuhelimen 3D-näyttö on nykyisellään lähinnä ylimääräistä kikkailua jolle kukaan ei ole keksinyt todellisia käyttökohteita. Tähän mennessä 3D-näyttöjä ovat kokeilleet vain muutamat valmistajat kuten LG Optimus 3D -mallissaan sekä HTC EVO 3D -mallissaan.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung huhu Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.