HTC ei toimita enää Beats Audio -kuulokkeita puhelinten mukana

Teemu Laitila
7. huhtikuuta, 2012 12:45

HTC aikoo lopettaa Beats Audio -kuulokkeiden toimittamisen uusien puhelinmalliensa mukana. HTC on silti edelleen suurin osakas äänitekniikkaa valmistavassa yrityksessä ja punainen Beats-logo tulee löytymään myös tulevista HTC:n puhelinmalleista.
CNet-sivustolle puhuneen HTC:n Amerikan toimintojen johtajan Marthin Fichterin mukaan paketissa tulevat kuulokkeet eivät ole merkittävä valintaperuste useimmille asiakkaille. "Jos asiakkaat haluavat Beats-merkkiset kuulokkeet, he ostavat ne yleensä erillään", Fichter kertoo.
Vaikka käyttäjille tieto kuulokkeiden tarpeettomuudesta ei tule yllätyksenä, HTC yritti viime vuonna erottautua Android-massasta Sensation XL - ja HTC Resound -mallien mukaan toimitettavilla punaisilla Beats-kuulokkeilla. Kumpikaan malli ei myynyt erityisen hyvin eikä kalliiden kuulokkeiden jakaminen puhelinten mukana ainakaan kasvata tuotteiden katteita yhä tiukemmin kilpaillulla alalla.
Vaikka kuulokkeita ei enää toimiteta puhelinten mukana, Beats Audio tulee näkymään ja kuulumaan HTC:n tuotteissa myös tulevaisuudessa. Käytännössä Beats on kuitenkin vain sovelluspohjainen alataajuuksien korostustoiminto, josta HTC maksoi viime elokuussa 300 miljoonaa dollaria ostaessaan 51 prosenttia Beats Electronics -yhtiön osakekannasta.

Lue myös nämä
Tägit
HTC Beats Audio
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.