Microsoftin Office Mobile saapui myös Symbian-puhelimille

Teemu Laitila
10. huhtikuuta, 2012 16:01

Microsoft ja Nokia ovat julkistaneet viralliset versiot Office Mobile -sovelluksista myös Symbian-käyttäjien ulottuville. Tähän saakka Microsoftin tärkeimmät toimistosovellukset sisältävä Office Mobile -paketti on ollut saatavilla vain Windows Phone -laitteille.
Suosittujen toimistosovellusten julkistus on epäilemättä osa Microsoftin ja Nokian viime vuonna solmimaa yhteistyöpakettia ja se auttanee Nokiaa osaltaan saavuttamaan Symbian-laitteille asetetut myyntitavoitteet.
Office Mobile -pakettiin kuuluvat Word Mobile, PowerPoint Mobile sekä Excel Mobile, joiden Nokia lupaa mahdollistavan suuren osan sovellusten työpöytäversioiden toiminnoista, vaikka pidempien tekstien kirjoittaminen virtuaalisella näppäimistöllä ei kuulostakaan houkuttelevalta.
Kuten Windows Phone -alustalla oleva versio, myös Office Mobilen Symbian-versio näyttää kaikki käytettävissä olevat dokumentit yhdessä näkymässä, jossa katseltavissa ovat puhelimen muistiin tallennetut dokumentit, sähköpostin liitetiedostot sekä SharePoint-palvelimella olevat dokumentit.
Nokian Conversations-blogin mukaan Office Mobile on saatavilla Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ja Nokia C6-01 puhelimille. Listasta puuttuville mallien kuten N8:n ja E6:n ja Nokia 500:n osalta luvataan lisätietoja myöhemmin. Sovellukset voi ladata laitteeseensa Nokia Software Update Tool -sovelluksella tai yhdistämällä tietokoneen Nokia Suite -ohjelmaan.

Lue myös nämä
Tägit
Symbian Symbian Belle Office Mobile
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.