Lumia 900:n myynti on "ylittänyt odotukset"

Manu Pitkänen
12. huhtikuuta, 2012 17:30

AT&T:n mukaan Nokia Lumia 900 -älypuhelimen myynti Yhdysvalloissa on ylittänyt odotukset. Hyvästä kysynnästä on kielinyt myös puhelimen sijoitukset Amazonin myyntilistan kärjessä.
Houkuttelevalla 99 dollarin kytkyllä myytävän puhelimen syaani versio loppui joissain myymälöissä jo tiistaina. Puhelimesta on saatavilla myös musta malli. Valkoisen Lumia 900:n myynti alkaa myöhemmin tässä kuussa.
Puhelimen houkuttelevuutta on voinut lisätä entisestään Nokian lupaama 100 dollarin hyvitys, joka annetaan asiakkaille puhelimessa havaitun muistinhallintaongelman takia. Ongelma esti joissain tapauksissa verkkoyhteyden muodostamisen. Hyvitys on luvattu niille, jotka ostavat Lumia 900:n ennen huhtikuun 21. päivää.
Täysin käsikirjoituksen mukaan myynti AT&T:llä ei ole kuitenkaan mennyt. Cnetin ja New York Timesin tutkimusten mukaan joissain operaattorin myymälöissä kaupitellaan mieluummin iPhonea tai Android-puhelimia, vaikka asiakas pyytäisi heiltä Lumiaa. Vastaava ilmiö on havaittu muillakin markkina-alueilla, muiden muassa Suomessa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia AT&T Windows Phone Nokia Lumia Windows Phone 7.5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.