Nykyiset Windows-puhelimet päivittyvät Apolloon -- tai sitten eivät

Manu Pitkänen
18. huhtikuuta, 2012 9:34

Windows Phonen kehitystä seuraavien katseet ovat varmasti jo suuntautuneet Windows Phone Apolloon, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan syksyllä. Toistaiseksi verkossa liikkuu kovin ristiriitaisia tietoja siitä tuleeko päivitystä vanhoille puhelimille.
Microsoft-evankelista Nuno Silva kertoi Zwamen haastattelussa, että Apollo tulisi kaikkiin nykyisiin Windows-puhelimiin. Tämä pitää sisällään niin ensimmäisen kuin toisen sukupolven Windows Phone 7 -laitteet. Alkuperäinen video on poistettu YouTubesta, mutta WMPowerUser-sivusto lisäsi pätkän siitä uudelleen videopalveluun.
Microsoftin virallinen viesti on, että kaikki Marketplacessa olevat sovellukset ovat yhteensopivia tulevien käyttöjärjestelmäversioiden kanssa.
The Vergen lähde väittää kuitenkin täysin päinvastaista kuin Nuno Silva. Sivuston mukaan Apollo-päivitystä ei tulla tarjoamaan nykyisille Windows-puhelimille. ZDNetin Mary-Jo Foleyn lähteet puhuvat samaa tarinaa. Saksalainen WP7app.de-verkkosivusto taas on väittänyt, että Apollo-päivitys tulisi vain toisen sukupolven WP7-puhelimille, eli esimerkiksi Nokian Lumia-malleille.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Nokia Lumia Windows Phone Mango Windows Phone 7.5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.