Uudet Lumiat myyntiin ensi kuussa

Matti Robinson
24. huhtikuuta, 2012 16:42

Nokia on ilmoittanut tänään, että se tuo kaksi uusinta Lumia-mallia myyntiin Suomessa toukokuussa. Vastikään Yhdysvalloissa myyntiin saapunut lippulaivamalli Lumia 900 ja malliston edullisin puhelin Lumia 610 laajentavat Nokian Windows Phone -valikoiman tuplaksi.
Jo ennestään kaupoista löytyvien Lumia 800:n ja Lumia 710:n lisäksi pian saatavilla on siis älypuhelinten hintahaarukan kaksi ääripäätä. Lumia 610 on nuorille suunnattu edullinen Windows-puhelin ja Lumia 900 suuremmalla 4,3 tuuman kosketusnäytöllä ja tehokkaammalla raudalla varustettu malliston huippupuhelin.
Nokia ei ole ilmoittanut vielä tarkkaa myynninaloituspäivää, mutta ennakkotilauksia on mahdollista tehdä jo ensi yönä. Molemmat puhelimet tukevat Nokian omia kartta-, navigointi- ja musiikkipalveluja, joiden lisäksi Lumia 900:n mukana tulee esiasennettu Nokia TV -sovellus. Nokia TV:n avulla käyttäjät voivat katsoa kotimaisia nettitelevisioita. Nokia TV -sovellus saapuu Lumia 900 tultua kauppoihin myös Lumia 800:lle ja Lumia 710:lle.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.