Samsung S III kuvissa - Applella ei syytä kopiointiväitteisiin

Teemu Laitila
3. toukokuuta, 2012 22:21

Samsungin äsken julkaisema Galaxy S III on muotoilunsa puolesta herättänyt ristiriitaisia kommentteja. Uuden lippulaivan muotoilu on huomattavasti edeltäjäänsä pyöreämpää. Galaxy S III muistuttaa ulkokuoreltaan kohtuullisen paljon Galaxy Note -mallia. Samsungin suunnitteluosastolla ollaan ilmeisesti kerätty tarpeeksi rohkeutta ja tehty kunnolinen irtiotto Applen designiin, jonka jälkiä oli selvästi havaittavissa aiemmisa Galaxy-sarjan lippulaivoissa.
Yksi aiemmin spekulaation kohteena ollut asia on keraamiset kuoret, joista huhuttiin laajalti. Keraamiset kuoret kuitenkin jäivät saapumatta. Toinen huhujen mukaan viime hetkiin saakka mietitty kysymys oli fyysinen kotinappula, joka kuitenkin päätyi puhelimen lopulliseen versioon.
Puhelinvertailu.com julkaisee piakkoin ensimmäiset kokemukset ja ajatukset laitteesta suoraan Lontoon julkaisutilaisuuden jälkimainingeista, mutta ennen sitä joudutaan tyyymään virallisiin pressikuviin. Kuvien perusteella laite on heti saatavilla sekä tummana että vaaleampana versiona.


Lue myös nämä
Tägit
Android Samsung Galaxy -sarja
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.