Nokia laajentaa todellisuutta Lumia-sovelluksella

Matti Robinson
8. toukokuuta, 2012 15:58

Nokia on julkaissut vanhan kunnon Beta Labs -sivuston kautta aiemmin Symbian-laitteille suunnitellun City Lens -sovelluksen. Laajennettuun todellisuuteen (augmented reality) perustuva sovellus mahdollistaa ympärillä sijaitsevien nähtävyyksien ja muiden kiinnostavien paikkojen selaamisen.
City Lens toimii kuten tavanomainen AR-sovellus. Se tarjoaa tietoa ympäröivistä kohteista, kun kameraa osoitetaan kohteen suuntaan. Paikkatietojen lisäksi tarjolla on lisätietoja Lonely Planetin tarjoamista matkaoppaista sekä mahdollisuus navigoida kohteeseen. Kameranäkymän lisäksi paikkoja on mahdollista selata myös perinteisemmin kartalta tai listalta.
Nokian City Lens vaikuttaa promovideon perusteella jo varsin hyvältä, mutta se on silti vielä beta-asteella. Mikäli haluat lisätietoa sovelluksesta, voi osoittaa selaimesi osoitteeseen http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-city-lens-for-windows-phone. Mikäli taas luet tätä tuetulla Lumia-puhelimella (poislukien Lumia 610), voit asentaa ohjelman tästä linkistä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Lumia Nokia City Lens
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.