Windows Phone -kampanja "savusti" 50 000 kilpailijaa

Matti Robinson
9. toukokuuta, 2012 13:47

Microsoftin tunnetuin markkinointikampanja Windows Phone -puhelimille on ollut maailmanlaajuisesti pyörivä "Smoked by Windows Phone". Kyseessä on kuluttajan omistaman puhelimen ja Windows-puhelimen välinen kamppailu nopeudesta. Tänään Microsoft on ilmoittanut, että kampanjan voittoprosentti on ollut peräti 98.
Tammikuussa CES-messuilla julkistettu kampanja on neljän kuukauden aikana vieraillut 36 maassa ja puhelimia ja niiden omistajia on haastettu yli 50 000. Kilpailu koostuu viidestä tehtävästä, joista yksi valitaan kuhunkin kilpailuun. Luonnollisesti kyseessä ovat Microsoftin alustan vahvat puolet, joten voittaminen ei ole helppoa.
Vaikka tehtävissä vaadittavat ominaisuudet löytyvät helposti ja nopeasti juuri Windows Phonesta, on voittoprosentti silti odotettua suurempi. Eritoten kun kyseessä on yli 50 000 käyttäjää kattava kampanja. Kampanja lienee siis monellakin mittapuulla onnistunut. Reilut kuusi sataa ihmistä kuitenki onnistui voittamaan Windows Phonen, niiden joukossa ainakin yksi Galaxy Nexuksen omistaja.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.