LG suunnittelee superpuhelinta: 1,5 GHz, neljä ydintä, 13 megapikseliä ja 2 gigatavua

Teemu Laitila
12. toukokuuta, 2012 13:42

LG:n kerrotaan suunnittelevan varsinaisen monsteripuhelimen julkaisu vuoden viimeisellä neljänneksellä. BriefMobilen tietojen mukaan korealaisyhtiöllä on työn alla Android-puhelin, joka ainakin speksien perusteella lyö laudalta kaiken tällä hetkellä markkinoilla olevan.
Huhutun laitteen mallinimeksi kerrotaan LG LS970, mutta myyntiin laite tulisi nimellä Eclipse 4G LTE. Laitteen sisuksista löytyy Qualcommin neljännen sukupolven Snapdragon S4 -piiri, mutta kyseessä olisi nykyisten kaksiydinmallien sijaan neliytiminen APQ8064, jonka neljä Krait-ydintä toimivat 1,5 GHz:n taajuudella. Muistia laitteesta löytyisi 2 gigatavua, mutta sisäistä tallennustilaa vain 16 gigatavua. Myös kameran kerrotaan olevan varustettu 13 megapikselin kennolla.
Mielenkiintoinen ominaisuus on myös erillinen LTE-yhteydet mahdollistava piiri, joka tukee myös uutta Voice-over-LTE-tekniikkaa (VoLTE). LTE-piiri ei ole nykyisten S4-sirujen tapaan integroitu suoraan järjestelmäpiiriin, sillä APQ8064 on tarkoitettu pääasiassa tablet-käyttöön. Neliytimisten radiolla varustettujen S4-piirien odotetaan kuitenkin saapuvan markkinoille vasta ensi vuoden aikana, joten kahden erillisen piirin käyttö olisi ainut mahdollisuus kokoonpanon toteuttamiseen.
BriefMobile on julkaissut puhelimesta myös kuvan, jonka perusteella kyseessä vaikuttaisi olevan enemmänkin testaukseen tarkoitettu prototyyppilaite. Prototyyppilaitteen ruudun kooksi kerrotaan 4,65 tuumaa ja resoluutioksi 1280x768 pikseliä.

Lue myös nämä
Tägit
LG LG LS970
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.