HTC:n julkaisematon budjettimalli lipsahti operaattorin mainokseen

Teemu Laitila
15. toukokuuta, 2012 14:53

HTC:n budjettiluokkaan sijoittuva HTC Desire C on lipsahtanut Portugalin Vodafonen kevätkuvastoon jo ennen puhelimen virallista julkistusta, uutisoi GSM Arena. Alle 200 euron hintainen Desire C ei juuri ominaisuuksilla pääse ylpeilemään, mutta sen Android 4.0 -käyttöjärjestelmästä voi moni olla kateellinen.
Aiemmin myös Wildfire C -nimellä tunnettu budjettimalli sisältää 3,5 tuuman ruudun, jonka resoluutio on 480x320. Budjettiluokan ominaisuuksista huolimatta HTC on varustanut laitteen Android 4.0 Ice Cream Sandwich -järjestelmällä, jonka pyörittämiseen riittää ilmeisesti 600 MHz:n taajuudella toimiva prosessori. Valinta on mielenkiintoinen, sillä 600 MHz vaikuttaa hitaalta jopa alle 200 euron hintaluokassa. Tallennustilaa Desire C:stä löytyy neljä gigatavua.
Kamera tallentaa kuvia viiden megapikselin tarkkuudella ja ainakaan kuvien perusteella etukameraa ei löydy. Laitteen ominaisuuksissa mainitaan erikseen myös 3,5G, joka viitannee HSDPA-verkkojen tukeen. Ulkoisesti Desire C muistuttaa paljolti HTC:n One-sarjan kalliimpia malleja.
Päivitys 15:20: HTC Desire C on julkaistu myös virallisesti tämän päivän mittaan. Yhtiön virallisen tiedotteen mukaan laitteessa käytetään metallikuoria. Lisäksi tiedotteesta paljastuu, että puhelimen ostaja saa 25 gigagatavua tallennustilaa Dropbox-palveluun. Laitteesta on tarjolla myös NFC-toiminnolla varustettu versio. HTC ei kuitenkaan paljasta Desire C:n virallista myyntihintaa tai tarkkaa myyntiintulopäivää.



Kuvat: GSM Arena

Lue myös nämä
Tägit
HTC Android 4.0 HTC Desire C
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.