Nokia julkaisi edullisia peruspuhelimia

Matti Robinson
15. toukokuuta, 2012 12:26

Nokia on tänään julkaissut Pakistanissa kaksi peruspuhelinta, joilla pyritään vahvistamaan next billion -strategian mukaisesti kehittyvien markkinoiden puhelinvalikoimaa. Uutuudet kantavat nimiä Nokia 110 ja Nokia 112.
Yhtiö kertoo, että puhelimet on suunnattu nuorille kaupunkilaisille, jotka haluavat pitää yhteyttä internetin ja sen yhteisöpalveluiden välityksellä nopeasti, mutta edullisesti. Puhelimista löytyy uusi Nokia Browser sekä aloitusnäkymästä on suora pääsy Twitteriin ja Facebookiin. Lisäksi Nokia 112 on varustettu eBuddy-pikaviestimellä. Sovellusvalikoimaa puhelimiin voi laajentaa Nokia Storen avulla.
Nokia tarjoaa puhelinten ostaneille tulevien kuukausien aikana peräti 40 ilmaista EA Gamesin peliä, joiden arvo on erillään ostettuna 75 euroa.
Puhelinten speksit eivät luonnollisesti suomalaiskuluttajien tajuntaa räjäytä, onhan niiden hintakin alle neljä kymppiä. Tärkeimpinä ominaisuuksina voidaan mainita kaksi SIM-korttipaikkaa, VGA-tason kamera, Bluetooth sekä microSD-muistikorttipaikka.
Nokia 110 (alla vasemmalla) tulee markkinoille vielä tämän vuosipuolikkaan aikana ja Nokia 112 ensi neljänneksellä. Hintaa laitteilla on 35 euroa Nokia 110:llä ja 38 euroa Nokia 112:lla. Lisäksi markkinoille tulee kaksi varianttia, Nokia 111 ja Nokia 113, joista aiemmin mainittu on varustettu vain yhdellä SIM-paikalla.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia 112 Nokia 110
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.